User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 27

Thread: Two connections problem

  1. #1
    Premier Users
    Points: 78,801, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    Tagger First ClassCreated Album picturesThree FriendsVeteranRecommendation Second Class50000 Experience Points
    Awards:
    User with most referrers

    Two connections problem


    an88fiero's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Swindon
    Posts
    3,768
    Points
    78,801
    Level
    100
    Total Contributions For

    an88fiero     £ 15.00
    Avg. Time Online
    40 Minutes 39 Seconds
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vBActivity - Stats
    Points
    8,587
    Level
    27
    vBActivity - Bars
    Lv. Percent
    95.69%

    Two connections problem

    We had this problem before but it seemed to disappear for a while but now it's back and that is if one of us is on the forum and the other tries to join, you can't - it just sits there and eventually says "sorry there is a server error."

    Not a major issue but a bit frustrating sometimes
    Clare
    Swindon
    1997 Chevrolet Astro (my toy)
    2009 Dodge Challenger SRT8 (hubby's toy!)

  2. #2
    Forum Admin
    Points: 8,727,536, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.7%
    Achievements:
    Three FriendsVeteranCreated Album picturesCreated Blog entryOverdriveTagger First ClassYour first GroupRecommendation First Class

    Two connections problem


    TransAmDan's Avatar
    Join Date
    Apr 1999
    Location
    Waterlooville, Hampshire
    Posts
    13,490
    Points
    8,727,536
    Level
    100
    Total Contributions For

    TransAmDan     £ 5.00
    Avg. Time Online
    2 Hours 24 Minutes 34 Seconds
    Blog Entries
    31
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vBActivity - Stats
    Points
    110,038
    Level
    76
    vBActivity - Bars
    Lv. Percent
    17.44%
    I did enable some features in the firewall earlier, it shouldn't have created your issue, but i have reverted back the settings to what they were. Let me know if the problem still remains.

    2000 Trans-Am WS6 LS1 M6. (The Bat)
    Corsa Cat back, 3.5" dual tips. F.A.S.T LSX Intake / F.A.S.T Fuel rails, Dynatech LT Headers / Y-Pipe / No Cats, Wisper Lid, ported MAF, Racetronix 42lb/hr fuel injectors. Hypertech 160 stat. !AIR, !EGR. Walbro 255, SPEC Stage II Clutch / Flywheel. HPTuners 1BAR SD Tune. Wide Band gauge.
    389RWHP/380RWTQ ([477HP/460TQ]Flywheel) Dyno Dynamics

    More info and photos at:-
    http://www.solent-renegades.co.uk/co...-trans-am.html

  3. #3
    Premier Users
    Points: 131,018, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    OverdriveTagger First ClassThree FriendsCreated Blog entryVeteran100000 Experience Points
    Awards:
    Frequent Poster

    Two connections problem


    AmericanThunder's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Swindon, UK
    Posts
    9,576
    Points
    131,018
    Level
    100
    Total Contributions For

    AmericanThunder     £ 15.00
    Avg. Time Online
    1 Hour 12 Minutes 9 Seconds
    Blog Entries
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vBActivity - Stats
    Points
    20,925
    Level
    40
    vBActivity - Bars
    Lv. Percent
    54.32%
    I can't figure this problem out. There is nothing unusual in the way my router does NAT, but this seems to be the only forum we experience the issue.

  4. #4
    Premier Users
    Points: 78,801, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    Tagger First ClassCreated Album picturesThree FriendsVeteranRecommendation Second Class50000 Experience Points
    Awards:
    User with most referrers

    Two connections problem


    an88fiero's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Swindon
    Posts
    3,768
    Points
    78,801
    Level
    100
    Total Contributions For

    an88fiero     £ 15.00
    Avg. Time Online
    40 Minutes 39 Seconds
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vBActivity - Stats
    Points
    8,587
    Level
    27
    vBActivity - Bars
    Lv. Percent
    95.69%
    This happened when we were at your parents house last weekend when we both came on here
    Clare
    Swindon
    1997 Chevrolet Astro (my toy)
    2009 Dodge Challenger SRT8 (hubby's toy!)

  5. #5
    Premier Users
    Points: 131,018, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    OverdriveTagger First ClassThree FriendsCreated Blog entryVeteran100000 Experience Points
    Awards:
    Frequent Poster

    Two connections problem


    AmericanThunder's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Swindon, UK
    Posts
    9,576
    Points
    131,018
    Level
    100
    Total Contributions For

    AmericanThunder     £ 15.00
    Avg. Time Online
    1 Hour 12 Minutes 9 Seconds
    Blog Entries
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vBActivity - Stats
    Points
    20,925
    Level
    40
    vBActivity - Bars
    Lv. Percent
    54.32%
    Just did some testing, and unfortunately it's only the SR forum that causes us this problem.

  6. #6
    Forum Admin
    Points: 8,727,536, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.7%
    Achievements:
    Three FriendsVeteranCreated Album picturesCreated Blog entryOverdriveTagger First ClassYour first GroupRecommendation First Class

    Two connections problem


    TransAmDan's Avatar
    Join Date
    Apr 1999
    Location
    Waterlooville, Hampshire
    Posts
    13,490
    Points
    8,727,536
    Level
    100
    Total Contributions For

    TransAmDan     £ 5.00
    Avg. Time Online
    2 Hours 24 Minutes 34 Seconds
    Blog Entries
    31
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vBActivity - Stats
    Points
    110,038
    Level
    76
    vBActivity - Bars
    Lv. Percent
    17.44%
    It's very odd, nothing has changed this end. I will do some log digging. Every access to the website is logged. As you can imagine these logs would be use. Each day is a separate log. Eack item that creats the webpage like sale sheets, images, is on the log. So could be say 50rewiests for one page.
    What is the error it comes up with? Is it 'nginx gateway'
    If you are not logged onto the forum can you view it?
    Can you both view www.our-bailey.co.uk at the same time?
    These tests will help narrow it down. 'Our bailey' is on the same server do has all the same firewall walls, I wonder if some force attack has enabled a lock down in an area. If so then you would get the same issue on any website on the same server.

    I may have to get the chap at work to bring in his iPad and macbook and see if I can get it to fail there. Viewing the website on multiple PC's, PlayStation and mobiles from the same internet connection all works fine.

    It's an odd issue that would be nice to get to the bottom of.

    2000 Trans-Am WS6 LS1 M6. (The Bat)
    Corsa Cat back, 3.5" dual tips. F.A.S.T LSX Intake / F.A.S.T Fuel rails, Dynatech LT Headers / Y-Pipe / No Cats, Wisper Lid, ported MAF, Racetronix 42lb/hr fuel injectors. Hypertech 160 stat. !AIR, !EGR. Walbro 255, SPEC Stage II Clutch / Flywheel. HPTuners 1BAR SD Tune. Wide Band gauge.
    389RWHP/380RWTQ ([477HP/460TQ]Flywheel) Dyno Dynamics

    More info and photos at:-
    http://www.solent-renegades.co.uk/co...-trans-am.html

  7. #7
    Forum Admin
    Points: 8,727,536, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.7%
    Achievements:
    Three FriendsVeteranCreated Album picturesCreated Blog entryOverdriveTagger First ClassYour first GroupRecommendation First Class

    Two connections problem


    TransAmDan's Avatar
    Join Date
    Apr 1999
    Location
    Waterlooville, Hampshire
    Posts
    13,490
    Points
    8,727,536
    Level
    100
    Total Contributions For

    TransAmDan     £ 5.00
    Avg. Time Online
    2 Hours 24 Minutes 34 Seconds
    Blog Entries
    31
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vBActivity - Stats
    Points
    110,038
    Level
    76
    vBActivity - Bars
    Lv. Percent
    17.44%
    Found the old thread on this, Web server upgrade pages 8 and 9.

    I know one thing they done was reset the firewall. This is certainly worth a shot. I'll try to do that now.

    2000 Trans-Am WS6 LS1 M6. (The Bat)
    Corsa Cat back, 3.5" dual tips. F.A.S.T LSX Intake / F.A.S.T Fuel rails, Dynatech LT Headers / Y-Pipe / No Cats, Wisper Lid, ported MAF, Racetronix 42lb/hr fuel injectors. Hypertech 160 stat. !AIR, !EGR. Walbro 255, SPEC Stage II Clutch / Flywheel. HPTuners 1BAR SD Tune. Wide Band gauge.
    389RWHP/380RWTQ ([477HP/460TQ]Flywheel) Dyno Dynamics

    More info and photos at:-
    http://www.solent-renegades.co.uk/co...-trans-am.html

  8. #8
    Premier Users
    Points: 131,018, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 100.0%
    Achievements:
    OverdriveTagger First ClassThree FriendsCreated Blog entryVeteran100000 Experience Points
    Awards:
    Frequent Poster

    Two connections problem


    AmericanThunder's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Swindon, UK
    Posts
    9,576
    Points
    131,018
    Level
    100
    Total Contributions For

    AmericanThunder     £ 15.00
    Avg. Time Online
    1 Hour 12 Minutes 9 Seconds
    Blog Entries
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vBActivity - Stats
    Points
    20,925
    Level
    40
    vBActivity - Bars
    Lv. Percent
    54.32%
    Usually it's just page cannot be displayed, not senn the gateway error.
    The bailey site works albeit a little slow.
    Weirdly the forum is working with both of us on it this morning.

  9. #9
    Forum Admin
    Points: 8,727,536, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.7%
    Achievements:
    Three FriendsVeteranCreated Album picturesCreated Blog entryOverdriveTagger First ClassYour first GroupRecommendation First Class

    Two connections problem


    TransAmDan's Avatar
    Join Date
    Apr 1999
    Location
    Waterlooville, Hampshire
    Posts
    13,490
    Points
    8,727,536
    Level
    100
    Total Contributions For

    TransAmDan     £ 5.00
    Avg. Time Online
    2 Hours 24 Minutes 34 Seconds
    Blog Entries
    31
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vBActivity - Stats
    Points
    110,038
    Level
    76
    vBActivity - Bars
    Lv. Percent
    17.44%
    Quote Originally Posted by AmericanThunder View Post
    Usually it's just page cannot be displayed, not senn the gateway error.
    The bailey site works albeit a little slow.
    Weirdly the forum is working with both of us on it this morning.
    Very odd, well i guess its a good thing its working now.
    I did reset the firewall, however before I done that I interrogated what was currently blocked, and there was a few IP's that tried to get in via SSH. So there was no signs of why it would be effecting you, but reset it anyway.

    Let me know if it happens again, and we can see if this reset clears it.

    2000 Trans-Am WS6 LS1 M6. (The Bat)
    Corsa Cat back, 3.5" dual tips. F.A.S.T LSX Intake / F.A.S.T Fuel rails, Dynatech LT Headers / Y-Pipe / No Cats, Wisper Lid, ported MAF, Racetronix 42lb/hr fuel injectors. Hypertech 160 stat. !AIR, !EGR. Walbro 255, SPEC Stage II Clutch / Flywheel. HPTuners 1BAR SD Tune. Wide Band gauge.
    389RWHP/380RWTQ ([477HP/460TQ]Flywheel) Dyno Dynamics

    More info and photos at:-
    http://www.solent-renegades.co.uk/co...-trans-am.html

  10. #10
    Premier Users
    Points: 78,801, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    Tagger First ClassCreated Album picturesThree FriendsVeteranRecommendation Second Class50000 Experience Points
    Awards:
    User with most referrers

    Two connections problem


    an88fiero's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Swindon
    Posts
    3,768
    Points
    78,801
    Level
    100
    Total Contributions For

    an88fiero     £ 15.00
    Avg. Time Online
    40 Minutes 39 Seconds
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vBActivity - Stats
    Points
    8,587
    Level
    27
    vBActivity - Bars
    Lv. Percent
    95.69%
    Quote Originally Posted by TransAmDan View Post
    Very odd, well i guess its a good thing its working now.
    I did reset the firewall, however before I done that I interrogated what was currently blocked, and there was a few IP's that tried to get in via SSH. So there was no signs of why it would be effecting you, but reset it anyway.

    Let me know if it happens again, and we can see if this reset clears it.
    Both tried to get on this morning. Here is the error I got.

    Two connections problem-image.jpg
    Clare
    Swindon
    1997 Chevrolet Astro (my toy)
    2009 Dodge Challenger SRT8 (hubby's toy!)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •